reproductor

dilluns, d’octubre 27, 2008


Aplicando las destrezas descritas anteriormente, seleccione el router y documente la siguien información donde esté disponible: a. ¿Cuál es el nombre del dispositivo? ies.lacetania.xtec.net b. ¿Qué servicios IP ejecuta el dispositivo?
static router, Proxy arp router
c. ¿Qué servicios IPX ejecuta el dispositivo? no en té
d. ¿Qué es la cadena de la comunidad SNMP? públic e. ¿Cuál es la ubicación?
no en té
f. ¿Quién es el contacto?
no en té g. ¿Cuáles interfaces están disponibles? no en té h. ¿Cuáles interfaces están activas? no en té i. Enumere a continuación cualquier problema(s) detectado por el software.
no m'ha detectat res de en les preguntes on la resposta és no en té _______________________________________________________

dimarts, d’octubre 07, 2008

exercicis de c2 xarxes

Prueba básica del cableado Fluke 620


Cal esbrinar el preu de: cables fets de 1, 5, 10 i més metres; rotlle de 305 metres UTP i FTP per fer; connectors RJ-45 de plàstic i metàl·lics.







Cal esbrinar el preu de: cables fets de diferents mides; fibra a granel i preu de connectors.


dilluns, d’octubre 06, 2008

Analitzem els canvis introduïts al Gnome 2.24


Els canvis que s’introdueixen en aquesta nova revisió de l’escriptori que més reconeixement està aconseguint en els entorns Unix/Linux el converteixen en una opció tan potent com els escriptoris del Mac OS X i el Windows, i no és pas que fins ara no hagués estat a l’alçada, sinó que s’està refinant cada dia més.

Gnome és l’entorn d’escriptori que actualment estan preferint els responsables de distribucions GNU/Linux per sobre d’altres alternatives com el KDE (del qual la seva versió 4 ha recuperat part del seu mercat habitual) o l’Xfce, els dos que completen la tríada d’escriptoris de cert relleu en aquest clònic lliure de l’Unix.

Com a objectius prioritaris d’aquest entorn, tenim la usabilitat (facilitat d’ús i senzillesa per a qualsevol perfil d’usuari sense deixar de banda la potència que demanen els informàtics professionals), l’accessibilitat (que inclogui eines per a què persones amb discapacitats visuals o d’altra mena, puguin fer-lo servir) i la internacionalització (disponibilitat de tot l’entorn en diverses llengües i adaptat a diverses cultures). El cicle d’alliberament de noves versions és de cada sis mesos, i la darrera que se n’ha alliberat i de la qual en parlo en aquestes ratlles és la 2.24 .