reproductor

dimecres, d’abril 30, 2008

Novetats Google Earth 4.3

Google Earth 4.3 (Beta) amb diverses funcions noves. En primer lloc, i com bé correspon a una aplicació d'ús universal, s'han afegit 12 idiomes nous als suportats: Espanyol de Latinoamerica, Danès, Anglès (Gran Bretanya), Finlandès, Hebreu, Indonesi, Noruec, Portuguès, Romanès, Suec, Tailandès i Turc. Quant a la navegació hi ha diverses millores en el control d'augment, i per exemple quan un vagi fent zoom cap al sòl la velocitat de caiguda anirà disminuint a mesura que ens acostem ell, com si estiguessim efectuant un descens en paracaigudes. Si estem al nivell del sòl podrem mirar cap amunt com si cercarem arribar amb la vista per sobre una muntanya, edifici, o veure una posta de sol. També està incorporada la capa de Street View, i la navegació en entorn 3D entre edificis virtuals ha estat agilitzada. Finalment, un detall interessant és el de l'avanç horari, el control està en la part superior de la pantalla. Ara pots veure el planeta des de lluny i veure com varia la il·luminació a mesura que transcorren les hores, de manera que ara podràs veure com clareja i com fosqueja en un determinat lloc. Aquesta nova versió de Google Earth 4.3 Beta està disponible per a sistemes operatius Windows Vista, Mac US X (Leopard) i Linux.


Aquí deixo un video amb algunes novetats sobre google earth, una eina similar a google maps que utilitzem a classe.

dimecres, d’abril 16, 2008

Arriben noves Google Linux Apps


Doncs sembla que Google no es vol oblidar dels usuaris de Linux y està potenciant el desenvolupament de “Google Apps” per als sistemes basats en aquest nucli. Això es un anunci fet durant la presentación feta pel Google Linux Client Team durant el primer Linux Foundation Collboration Summit. Concretament, van exposar les seves idees al Desktop Architect Meeting 4 (DAM-4).

L’objectiu d’aquest equip es desenvolupar, de manera oficial, aplicacions client (escriptori) per Linux com el Google Earth o el Picasa (aquest últim es pot executar a Linux mitjançant WINE). Les noves aportacions de Google les hem d’esperar durant aquest any.

Per a més informació, aneu a Technoloy News.