reproductor

diumenge, de gener 27, 2008

VISUAL ESTUDIO.NET


HISTORIA I EVOLUCIO DE VISUAL.NET

Visual basic és un llenguatge de programació desenvolupat per Alan Cooper para Microsoft. El llenguatge de programació és un dialecte de BASIC, amb importants afegits. La seva primera versió va ser presentada en 1991 amb la intenció de simplificar la programació utilitzant un ambient de desenvolupament completament gràfic que facilités la creació d'interfícies gràfiques i en certa mesura també la programació mateixa. Visual Basic va ser descontinuado per Microsoft fa ja diversos anys. Molts programadors estan migrando a llenguatges similars menjo Delphi (que actualment està en la seva versió 2007 comercialitzada per CodeGear).

Microsoft proposa abandonar el desenvolupament basat en la API Win32 i passar a treballar sobre un framework o marc comú de llibreries independent de la version del sistema operatiu, .NET Framework, a través de Visual Basic .NET (i altres llenguatges com C-Sharp (C#) de fàcil transició de codi entre ells) que presenta serioses incompatibilitats amb el codi Visual Basic existent.

Visual Basic .NET (VB.NET) és un llenguatge de programació orientat a objectes que es pot considerar una evolució de Visual Basic implementada sobre el framework .NET. La seva introducció va resultar molt controvertida, ja que a causa de canvis significatius en el llenguatge VB.NET no és compatible cap a enrere amb Visual Basic, cosa que va causar gran divisió en la comunitat de desenvolupadors de Visual Basic. La gran majoria de programadors de VB.NET utilitzen l'entorn de programació Microsoft Visual Studio .Net en alguna de les seves versions (Visual Studio .NET, Visual Studio .NET 2003 o Visual Studio .NET 2005), encara que existeixen altres alternatives, menjo SharpDevelop (que a més és lliure).
Ara a classe tot just fa dos setmanes que em comensat a fer aplicacions amb aquest llenguatge, però de moment ja em pogut comprovar que és un llenguatge bastant , i bastant complet pel que fa a l'hora de diseny i programació. Crec què és una eina interesant i a tenir en compte en el futur dels que estem a la classe. De moment no crec convenient penjar les aplicacions desenvolupades a classe espero en un futur immediat poder-ho fer, però deixare alguns links de pagines interesants.
-www.mundoprogramacion.com
-www.elguille.info



dilluns, de gener 21, 2008

Joc de l'aposta

El joc de l'aposta és una aplicació senzilla feta amb el llenguatge de C. És una aplicació disenyada per demadilluns, per la materia de C4.
Aquest joc consisteix en fer apostes partin de cada jugador té 50 fitxes. Aleshores cada jugador fa la aposta i el que la fa major guanya, i el taulell canvia i queda afavor del jugador que ha guanyat l'aposta. Guanya el jugador que guanya 3 rondes seguides o el primer que arriba al extrem del taulell.( el nombre de fitxes apostades en cada ronda es va restan a les 50 inicials).
Crec que és una bona aplicació per passar l'estona i per axo la volem comparti.

descarregar aquí.

properament més noticies de demadilluns...

dimecres, de gener 09, 2008

Nuestra propia wiki


Wiki.com
nos ofrece una herramienta sencilla y con editor wysiwyg con el que podremos generar páginas y sub-páginas las cuales podremos añadir imágenes y archivos, ideal para redactar todo tipo de información con sus correspondientes galerías de imágenes, para lo que nos ofrece 100 MB de espacio en total.

Pero no sólo serás tu quien edites, ya que podrás invitar a otros usuarios a participar en tu documento, siendo tu el administrador del mismo. Podrás ver en todo momento las modificaciones realizadas por sus usuarios así como sus correspondientes fechas. Los seguimientos de las actualizaciones se podrá seguir por RSS, tanto a nivel global o indidualmente por cada usuario.

Eventos, historias, biografía de tu grupo o cualquier otra información que quieras desarrollar tiene cabida en wiki.com, con tu propia url y desde una interface bastante atractiva, con algunas plantillas disponibles, e incluso le puedes incluir un logotipo para mejorar tus documentos.